lauantai 6. maaliskuuta 2010


”Paras hankintani moneen vuoteen: melko ohuesta, mutta ryhdikkäästä materiaalista valmistetut trikoohousut. Pesun jälkeen ne kelpaavat vierailukäyttöön, seuraavaksi niitä voi pitää kevyessä liikunnassa ja ulkoilussa ja kun peffa- ja polvipussit alkavat roikkua niistä tulee mainiot kotihousut. Koska värisilmäni on kriittinen, musta väri on mitä parhain, sillä siihen voi yhdistää lähes minkä värisen yläosan tahansa eikä siinä näy lika - paitsi leipomisen jäljiltä. Kotiasuni yläosana on aina toppi ja siihen yhdistettynä paita ympäröivän lämpötilan mukaan. Jaloissa vanutetusta villasta valmistetut tossut, jotka ovat ihanan lämpöiset, mutta eivät hiosta helteelläkään.”

”This tricot pants are the best buy in many years: the fabric is pretty thin but still not too loose and saggy. After the washing I can wear them even around guests. After that phase I use them when doing sports and outdoors. When finally the pants are baggy enough they are ready to be perfect home couture. The black colour is perfect because I´m very colour-critical. You can mix black with any other colour and you don´t see if it´s dirty or not – well, except after baking. I mix my pants with a top and shirt, depends about the weather. I love my wollen slippers, they are warm but not too sweaty.”

1 kommentti:

Henna kirjoitti...

Okei, taisin just rakastua tän kotihousuparin omistajaan. Jos kuvaa housujen materiaalia ryhdikkääksi ja omistaa kriittisen, mustaa suosivan värisilmän, ei voi olla muuta kuin rakastettava ihminen <3. Harmi, että olen jo naimisissa.